ROTHENBERGER Compréhension de qualité

Begrip van kwaliteit

Kwaliteit is en blijft de kernwaarde van het bedrijf ROTHENBERGER. Kwaliteit is onze opperste gebod dat we op elk moment volgen want het is ook de primaire belofte dat ROTHENBERGER aan haar klanten doet. En een belofte, dat staat.

Onderzoek en ontwikkeling binnen het bedrijf

ROTHENBERGER richt zich op de ontwikkeling en innovatie binnen de firma. Het aandeel van R&D is veel hoger dan de industrienorm. Meer dan 180 patenten en handelsmerken spreken voor het niveau van de kwaliteit van de producten. In de TEC centra van Kelkheim in Duitsland en Abadiano in Spanje, maar ook op andere internationale sites, zoeken en ontwikkelen onze ingenieurs naar nieuwe en effectievere oplossingen voor alle werkzaamheden van leidingen allerhande.

Eigen productie graad is hoger dan 60%

Essentiële garantie voor kwaliteit, onze eigen productiegraad overschrijdt momenteel 60%. De productie in het bedrijf is verspreid over vijf fabrieken in de wereld, onder meer in Kelkheim in Duitsland en Abadiano in Spanje.

Continue procesverbetering

Bij ROTHENBERGER, is onze inzet voor een continue verbetering van de kwaliteit van het proces van productie en producten diep geworteld in de bedrijfscultuur. Dit wordt bijvoorbeeld uitgedrukt door het ROTHENBERGER "Operational Excellence" programma, een programma dat de doelstellingen controleert en corrigeert op basis van een methode van gestandaardiseerde verbeteringsmethode met behulp van interne en externe referentie-indexen.

ISO-gecertificeerd kwaliteitsmanagement

ROTHENBERGER beschikt over een kwaliteitscertificaat ISO 9001. Volgens de kwaliteitsbeginselen van het bedrijf staan gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid op de voorgrond waarbij gemakkelijke behandeling begint bij ontwikkeling, marketing en informatie. Overeenkomstig is het productassortiment verdeeld in vijf gebieden van toepassing:

  • Installatie

  • Service en onderhoud

  • ROWELD® kunststofpijp lassen

  • Koude- en klimaattechniek