Valeurs ROTHENBERGER

Waarden

Wij zien onszelf als een open familie wereldwijd die nieuwe uitdagingen aangaat met moed en ondernemingsgeest en die zonder aarzeling elke uitdaging aangaat. Wij geloven in kwaliteit, handhaving, dynamiek en respect, en deze beginselen dienen als basis voor onze acties als een bedrijf. Gebaseerd op deze filosofie, hebben we 7 ROTHENBERGER fundamentele waarden geïdentificeerd die de basis van onze activiteiten vormen.

Cohésion en tant que famille ROTHENBERGER

1. Familie

Wij zijn lid van de familie ROTHENBERGER, alle landen samen.

Confiance ROTHENBERGER

2. Vertrouwen

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, gebouwd op een oprechte en transparante communicatie, met consistente processen en eerlijke samenwerking.

Responsabilité ROTHENBERGER

3. Verantwoordelijkheid

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid voor de resultaten, middelen en onze eigen beslissingen. Onze inzet en onze passie voor de taken dat we doen, creëren een verhoogde tevredenheid van onze klanten en onze medewerkers.

Efficacité ROTHENBERGER

4. Doeltreffendheid

Wij werken efficiënt omdat wij weten de dingen eenvoudig te houden en wij zijn sneller dan anderen.

Qualité ROTHENBERGER

5. Kwaliteit

Wij hechten veel belang aan kwaliteit op alle niveaus: voor onze medewerkers, onze producten en onze processen. Het is daarom dat we uitblinken in alles wat we doen.

Courage ROTHENBERGER

6. Moed

We hebben de moed om innovatief te zijn en om dingen te veranderen, zelfs als dat wil zeggen dat we uit onze comfortzone moeten komen.

Esprit d'entreprise ROTHENBERGER

7. Ondernemingsgeest

Wij doen ons werk met een echte ondernemingsgeest, wij streven naar actie, wij nemen snelle beslissingen, en wij nooit zullen opgeven. Wij zijn klaar voor de toekomst.