Interview met Thilo Weber, eindverantwoordelijke Service After Sales - International bij ROTHENBERGER

 1) Wat is de 5-jaar-omruilgarantie?

De 5-jaar-omruilgarantie is een dienst voor onze klanten.

Wanneer een gereedschap uit de ROBOX-Set binnen de eerste 5 jaren na aankoopdatum stuk gaat, wisselt ROTHENBERGER het oude gereedschap tegen een nieuwe in. We gaan er wel van uit dat het gereedschap geregistreerd is geweest op ons Online-Service-Portaal RO SERVICE. Alle defecten vallen onder garantie, met uitzondering van verkeerd gebruik of opzettelijke beschadiging. Hiermee beschermt de vakman zijn investering in zijn handgereedschap. Deze aanbieding is geldig in de landen waar ROTHENBERGER de RO SERVICE aanbiedt. Dit zijn tot nu Duitsland, Frankrijk, België en Nederland.

 

2) Waarom biedt ROTHENBERGER de 5-jarige-omruilgarantie aan?

Installateurs verkiezen onze tangen omdat ze duurzaam zijn en de job altijd klaar krijgen. Dit horen we meer en meer en we zijn blij omdat we deze handtools in onze eigen smederij in Spanje fabriceren. We hebben jarenlange ervaring in het verwerken van metaal en behoren tot de wereldwijde leidende fabrikanten van technologisch vooruitstrevende pijpgereedschap.

Voor onze huidige promotie wilden we ons handgereedschap uitvoerig laten testen door een onafhankelijk test labo d.m.v. een zuurtest.

Het labo heeft de kwaliteit bevestigd – en dit hebben we voor onze klanten omgezet naar de 5-jaar-omruilgarantie. We weten dat ons handgereedschap goed is – dit willen we hiermee aantonen. Voor verdere informatie over de tests van het labo vindt u hier.

 

3) Voor welke producten geldt de 5-jaar-omruilgarantie?

De 5-jaar-omruilgarantie geldt voor alle handgereedschappen, die door ROTHENBERGER in een ROBOX geleverd worden.

De ROBOX dient niet alleen als verpakking, maar ook als ordeningssysteem – daarmee hebben de installateurs altijd alles overzichtelijk in de ROCASE, de SHK-Koffer van Profis voor Profis. Daarmee biedt de ROBOX ook een echte meerwaarde voor de klanten.

4) Hoe werkt de 5-jaar-omruilgarantie eigenlijk?

Het principe van de 5-jaar-omruilgarantie is heel eenvoudig:
Indien een handgereedschap uit de ROBOX binnen de eerste 5 jaar na de aankoopdatum kapot gaat, geeft de klant alle informatie van zijn kapot gereedschap in via de site van de RO SERVICE+. Natuurlijk is dit gereedschap met een kopie van de factuur geregistreerd geweest binnen de 4 weken na aankoopdatum. Deze garantie is geldig bij normaal gebruik.


De 5-jaar-omruilgarantie wordt volledig via onze Online-Service-Portal RO SERVICE afgewerkt:
Eenvoudig het gereedschap met het juiste artikelnummer binnen de eerste 4 weken na factuurdatum registreren.
Indien het gereedschap binnen de eerste 5 jaar na aankoopdatum kapot gaat, selecteer in uw lijst de geregistreerde set in het Service-Portaal en dan biedt deze aan voor herstelling (zonder kopie aankoopfactuur geen garantie). Verdere details kunnen in de garantievoorwaarden van de 5-jaar-omruilgarantie nagelezen worden. 

Voor verdere informatie, gelieve hier te klikken: https://rothenberger.infotip-rts.com/Service.xhtml

Thilo Weber, eindverantwoordelijke Service After Sales bij ROTHENBERGER